Δευτέρα 12 Δεκεμβρίου 2016

Η Πράσινη σημαία στο σχολείο μας

Η Ελληνική Εταιρία Προστασίας της Φύσης στο πλαίσιο του Διεθνούς Δικτύου Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης (Π.Ε.) «Οικολογικά Σχολεία» διοργάνωσε Εκδήλωση Βράβευσης και Επαναβράβευσης των σχολείων, που συμμετέχουν με επιτυχία στο Δίκτυο επί δύο ή περισσότερα συναπτά έτη . Η Βράβευση έγινε στο Αμφιθέατρο του Μουσείου Μπενάκη το Σάββατο 10 Δεκεμβρίου 2016.
Στην εκδήλωση συμμετείχε το 5ο Δημοτικό Σχολείο Πύργου το μοναδικό από τον Νομό Ηλείας και ένα από τα δύο από την Πελοπόννησο και παράλαβε το βραβείο και την Πράσινη Σημαία των Οικολογικών Σχολείων!!!
Το σχολείο εκπροσώπησαν  ο υπεύθυνος του προγράμματος κ. Δημήτρης Οικονόμου καθηγητής Φυσικής Αγωγής και ο πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων π. Παναγιώτης Κλουκίνας, όπου με ιδιαίτερη χαρά και ενθουσιασμό παραλάβαμε το βραβείο την Πράσινη Σημαία των Οικολογικών Σχολείων.
 Η έκπληξη της ημέρας η συνάντησή μας εκεί με την Ομάδα τέχνης Πάροδος!!!!

Σύντομα θα πραγματοποιηθεί στο χώρο του σχολείου μας η Εκδήλωση Βράβευσης των μαθητών του σχολείου μας με την Πράσινη Σημαία των Οικολογικών Σχολείων, ανοιχτή στην τοπική κοινωνία  , με όσους βοήθησαν και πρωτίστως για  να χαρούν οι μαθητές για την επιτυχία τους!










Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου